TRIK JITU MENGERJAKAN SOAL TOEFL,WRITTEN EXPRESSION DAN PEMBAHASANNYA

TRIK JITU MENGERJAKAN SOAL TOEFL(LISTENING)DAN JAWABANNYA

  Woman:     Today,we continue talking about vegetable and fodder plants.We spoke of other types of these,including kale and collards,previously.Today we will review what is normally reffered to as cabbage in common conversation.     Cabbage is a common vegetable native to England and northwestern France but now grown in many parts of Europe,Asia,and the American continents.There are three kinds of cabbage,all with the same basic characteristic;The leaves grow very close together,forming a hard,round head.The three types of cabbage are white,savoy,and red.While the white and red cabbages have prominent veins in the coir leaves,savoy has wrinkled and blistered leaves.All forms of cabbage have succulent leaves covered with a waxy coating.They are low in calories,have little fat,ad are an excellent source of ascorbic acid,minerals,and bulk,which helps digestion.     Cabbage seeds are quite small.Farners normally sow the seeds in rows that are about 36 inc...

TRIK JITU MENGERJAKAN SOAL TOEFL(VOCABULARY)

 1.More than 15,000 species of ants have been identified by scientists.

a.chosen

b.grouped

c.named

d.seen

pembahasan:

(C) Nama sesuatu adalah kata yang digunakan untuk mengidentifikasi (menentukan) itu. Ketika sesuatu diidentifikasi, itu dinamai (given a name)

2.Pioneers crossing the continent on the Oregon Trail carved their names on Independence Rock.

a.penned

b.scratched

c.buried

d.described

pembahasaan:

(B) Jika Anda mengukir desain atau nama pada suatu objek, Anda memotong desain atau nama itu ke permukaan, Jika Anda menggores sesuatu, Anda membuat potongan di atasnya, yang menandai penampilannya.

3.When running,grizzly bears are capable of attaining speeds of 35 miles an hour.

a.traveling

b.aiming

c.sprinting

d.achieving

pembahasan:

(D) Jika Anda mencapai atau mencapai sesuatu, Anda mencapai atau mendapatkannya. Dalam hal ini, seekor beruang mencapai kecepatan 35 mil per jam.

4.Strong waves can put forth a pressure of 6,000 pounds per square foot.

a.exert

b.manage

c.create

d.display

pembahasan:

(A) Jika sesuatu mengajukan atau memberikan tekanan, ia menggunakan kekuatan besar, yang menghasilkan efek.

5.Each grain of wheat contains three basic component:the grem,the endosperm,and the bran.

a.admits

b.involves

c.includes

d.implies

pembahasan:

(C) Jika sesuatu mengandung atau mencakup sesuatu yang lain, ia memiliki sesuatu yang lain di dalamnya.

6.Although some people prefer white eggs to brown,the contents are identical.

a.substances

b.stuffings

c.ingredients

d.insides

pembahasan:

(D) Isi suatu hal tertentu adalah segala sesuatu yang terkandung di dalamnya (bagian dalamnya)

7.Peter Roget is widely acclaimed for his work in classifying and arranging words and phrases.

a.recommended

b.approved

c.cheered

d.hailed

pembahasan:

(D) Pujian adalah pujian untuk seseorang atau untuk sesuatu yang telah mereka lakukan. Jika Anda menganggap seseorang itu penting, Anda memuji mereka di depan umum.

8.Middle English was spoken from roughly the twelfth century through the fifteenth.

a.nearly

b.approximately

c.crudely

d.abruptly

pembahasan:

(B) Jika Anda membuat perhitungan kasar atau perkiraan, itu kurang lebih benar tetapi tidak tepat.

9."Inky cap"is the name given to mushrooms which give off an inklike liquid after discharging their spores.

a.loosening

b.releasing

c.clearing

d.delivering

pembahasan:

(B) Jika ada sesuatu yang dikeluarkan atau dilepaskan dari dalam suatu tempat, itu dikirim atau diizinkan untuk keluar.

10.William Faulkner is regarded by many as the greatest North American novelist of the twentieth century.

a.considered

b.concluded

c.determined

d.distinguised

pembahasan:

(A) Seseorang atau sesuatu yang dianggap atau dianggap memiliki kualitas tertentu diyakini memiliki kualitas itu.


Thank for readng TRIK JITU MENGERJAKAN SOAL TOEFL 2 DAN PEMBAHASANNYA in my blog.
reference:
CAMBRIDGE PREPARATION FOR THE TOEFL TEST



Comments

Popular posts from this blog

TRIK JITU MENGERJAKAN SOAL TOEFL(STRUCTURE,WRITTEN EXPRESSION DAN READING)DAN JAWABANNYA

TRIK JITU MENGERJAKAN SOAL TOEFL(LISTENING)DAN PEMBAHASANNYA

TRIK JITU MENGERJAKAN SOAL TOEFL (WRITTEN EXPRESSION 10)DAN PEMBAHASANNYA